Box Image 1

      

Üdvözlöm a Cívis Debrecen szálláshely oldalán.

Szép kártya elfogadás debrecenben  Szép kártya elfogadás debrecenben  Szép kártya elfogadás debrecenben  erzsébet utalvány lfogadás debrecenben


A Cívis Debrecen szálláshely Debrecenben a Nagyerdő kiemelt turisztikai és természetvédelmi körzetében az Árpád tér 38 szám alatt található, ahol fizethet Széchenyi pihenőkártyával OTP, K8H, MKB szállás, szabadidő és étkezés zsebből. Gépkocsival könnyen megközelíthető, autóbusz és troli megálló a tér túloldalán található. Két kétágyas és egy négyágyas szoba, konyha, zuhanyzó, 2 mosdó wc, utcára nyíló előtér biztosít kényelmes otthonos szállást max. 8 fő számára. Az épületben van internet Wifin keresztül, digitális TV adás minden szobában, biztonsági rácsok az ablakokon és ajtón, előtérben kamera, digitális széf, főzőlap, hűtő, rozsdamentes edények, Válassza Debrecen legolcsóbb szinvonalas szállását a Nagyerdő körzetében. A létesítmény nem dohányzó, tilos a dohányzás! A szobák külön nyílnak az előtérből és a szobákból külön ajtón megközelíthető a konyha és fürdő. A fűtés szobánként egyénileg szabályozható.

Élelmiszer bolt és étterem 500 méteres körzetben. ( Csapó Gyros ) Kölcsey központ 15 perc, Lovarda 8 perc, Főnix csarnok 12 perc gyalog a szállástól. a Cívis Debrecen Szálláshely az egyetemi Campus és a DOTE Klinika közelében. A vasút állomástól a debreceni szállás trolival átszállás nélkül megközelíthető.

Kellemes időtöltést kívánok Debrecenben! Siket Andor

Mi kiszámoljuk a fizetendő összeget és amennyiben Ön elfogadja az ajánlatunkat 10 % foglalót kérünk vagy átutalással vagy postai úton. Így a lefoglalt időpont az Ön számára lesz fenntartva. Szép kártya elfogadó hely Debrecenben.

Email:


Telefon: Bőr Tíme a 06 20 258 44 88


Forint HUF számlaszám:
 
11773346-01809929

Számla tulajdonos: Bőr Tímea