Box Image 1
      

Üdvözlöm a Cívis Debrecen szálláshely oldalán.

Szép kártya elfogadás debrecenben  Szép kártya elfogadás debrecenben  Szép kártya elfogadás debrecenben  erzsébet utalvány lfogadás debrecenben


A Cívis Debrecen szálláshely Debrecenben a Nagyerdő kiemelt turisztikai és természetvédelmi körzetében az Árpád tér 38 szám alatt található, ahol fizethet Széchenyi pihenőkártyával OTP, K8H, MKB szállás, szabadidő és étkezés zsebből. Gépkocsival könnyen megközelíthető a ház előtt ingyenes parkolással, autóbusz és troli megálló a tér túloldalán található. Két kétágyas és egy négyágyas szoba, konyha, zuhanyzó, 2 mosdó wc, utcára nyíló előtér biztosít kényelmes otthonos szállást max. 8 fő számára. Az épületben van internet Wifin keresztül, digitális TV adás minden szobában, biztonsági rácsok az ablakokon és ajtón, előtérben és közterületen kamera, digitális széf, főzőlap, hűtő, rozsdamentes edények, Válassza Debrecen legolcsóbb szinvonalasszállását a Nagyerdő körzetében. A létesítmény nem dohányzó, tilos a dohányzás! A szobák külön nyílnak az előtérből és a szobákból külön ajtón megközelíthető a konyha és fürdő. A fűtés szobánként egyénileg szabályozható.

Élelmiszer bolt és étterem 500 méteres körzetben. ( Csapó Gyros ) Kölcsey központ 15 perc, Lovarda 8 perc, Főnix csarnok 12 perc gyalog a szállástól. a Cívis Debrecen Szálláshely az egyetemi Campus és a DOTE Klinika közelében. A vasút állomástól a debreceni szállás trolival átszállás nélkül megközelíthető.

Kellemes időtöltést kívánok Debrecenben! Siket Andor
Mi kiszámoljuk a fizetendő összeget és amennyiben Ön elfogadja az ajánlatunkat 10 % foglalót kérünk vagy átutalással vagy postai úton. Így a lefoglalt időpont az Ön számára lesz fenntartva. Szép kártya elfogadó hely Debrecenben.

Email:

Levelezési cím: Siket Andor 3935 Erdőhorváti Temető u. 10
Telefon: Bőr Tíme a 06 20 258 44 88


Forint HUF számlaszám:
 
11773346-01809929

Számla tulajdonos: Bőr Tímea