Kezdőlap
Árak
Galéria
Kapcsolat
foglaltsagi naptar
HÁZIREND

FELTÉTLENŰL OLVASSA EL FOGLALÁS ELŐTT!

” Érvényes 2017 január 01. től visszavonásig. A házirendet a leggyakrabban előforduló problémás esetek elkerülésére alakítottuk ki. A házirend a vendégek részéről a szállás díjának kifizetésével egy időben elfogadásra kerül betartása kötelező, a házirend a szállásfoglaláskor is elérhető és nyilvánosan is kifüggesztve. Vendég értékelések: A vendégek negatív szállásértékelésre hivatkozva, nem kaphatnak a megfizetettnél magasabb szolgáltatást vagy kiemeltebb figyelmet, az értékelés nem ezt a célt szolgálja. Az utólagosan tett negatív vendégértékeléseket, ha a szállásadó nem tartja reálisnak a szállásközvetítőnél töröltetheti az értékelést a vendég helyett, minden további megkeresés és engedélykérés nélkül az elfogadott házirendre hivatkozva, amire ezúton felhatalmazást kap.

 Tűzvédelem: Az udvaron rakott tüzet vagy parazsat nem szabad őrizetlenül hagyni, a bútorokat akkor sem szabad eltüzelni ha elfogyott a tűzifa. A nyárson égő szalonnát vagy izzó faágat nem szabad körbe pörgetni, a gyerekekért a szülő a felelős. Tilos a tűzön motorkerékpárral keresztül hajtani, a motor kipufogójába pálinkát önteni.

Higiénia tisztaság:
A házat és az udvart átlagos használatnak megfelelően szabad használni ettől eltérő esetben az okozott kárt a vendégnek meg kell térítenie. A házban dohányozni tilos! Tilos az ágyba cipővel befeküdni, az ágyneműt ágytakarót földre teríteni, udvarra kivinni stb. Az ágyneműt átlagos használattól eltérő szennyeződés esetén a vendégnek ki kell fizetni és haza lehet vinni. ( pl. ha kiég, zsírral, hányással, borral, vérrel, fossal szennyezett ) A szobai szemetes nem használható WC – -nek.

Alkohol, kábítószer fogyasztás:
Ittasan vagy kábítószer hatása alatt a vendégház udvarán sem szabad motorozni. Az ittas vendégeket nem szabad az udvaron vagy padlón háton fekve hagyni, oldalra fektetés után a keze közelébe kell tenni a házban található lavórok egyikét. Kábítószer használatánál feleslegessé vált eszközöket és használt óvszert az udvari szemetesbe kell rakni, a vendégház kanalait csak evésre lehet használni. Amennyiben valakihez mentőt hívnak a szállásadót haladéktalanul értesíteni kell!

Kulturált viselkedés:
A vendégház udvarán nappal tilos meztelenül tartózkodni és szexuális kapcsolatot létesíteni ruhában is tilos kivéve sátorban. Kresztáblákat megrongálni, céltáblának használni az udvarra behozni tilos! Este 22:00 – 06:00 -ig tilos kiabálni hangoskodni beleértve a motorok tiltásig húzását és zenehallgatást is. A vendégház udvarát kivéve, helybeliekkel tilos verekedni mindenütt. Tilos a helybelieket kényszeríteni vagy biztatni hogy jöjjenek be a vendégház udvarára .Este 21 óra ( a kocsma zárása után) ittas állapotban csak saját felelősségre lehet közterületen tartózkodni!  A szállás ára a vendégeknek borkóstolást tartalmaz az Erdőhorváti Szent Erzsébet Pincefogadóban, ahová a szokásos lőfegyver, vágó és szúróeszközökön kívül tilos bevinni: bokszert, viperát, kalapácsot, motorláncot, bovdent vagy hangszerhúrt, tapétavágót, franciakulcsot.

Kolor:
szabadon használható. Egyéb esetekben az általános szabályok az irányadóak. Köszönöm, hogy minket választottak Siket Andor Értesítési telefon: 06 20 4 95 75 25